fbpx

Usluge

Potreban ti je pisac? Na pravom si mestu.

Želite da promovišete proizvod ali niste sigurni u svoju sposobnost da napišete dobar copy? Hoćeš da unaprediš svoje prisustvo na društvenim mrežama ali sastavljanje dobrih post-ova i caption-a ti nije jača strana? Potreban vam je pisac koji će uneti malo živosti u blog vaše kompanije? Želiš da napišeš ljubavno pismo i nemaš pojma kako da počneš?

Ana Markov već godinama rešava ovakve probleme za one kojima pisanje nije jača strana.

Pišite na contact@anamarkov.com i zatražite usluge ili savete profesionalca.

Pisanje sponzorisanih tekstova

Zainteresovani ste da promovišete svoj proizvod na blogu Ane Markov? Ovo je sve što treba da znate.

Ana piše tekstove o ličnom iskustvu sa brendom, uslugom ili proizvodom koji želite da promovišete. Ovi postovi će uvek biti obeleženi kao sponzorisani, što ni u kom slučaju neće naškoditi kvalitetu teksta, već se radi zbog transparentnosti čitavog procesa. Tema, pristup, format teksta i mogućnost promovisanja na Aninim društvenim mrežama su stvar dogovora.

Za više informacija po pitanju cene i usluge, pošaljite svoje upite i predloge na contact@anamarkov.com

Saradnja se takođe može obaviti i na quid pro quo bazi, u zavisnosti od vaše ponude.

Reklamiranje na blogu

Pored sponzorisanih tekstova, moguće je reklamirati vaš proizvod ili uslugu na Aninom blogu u vidu banera. Pošaljite mejl i Ana će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Treba vam prevodilac za engleski jezik?

Imate tekst koji treba prevesti na engleski ili sa engleskog jezika i niste sigurni kako da pristupite rešavanju problema?

Prosto je. Kada prevod pošaljete prevodiocu nema stresa, nema brige oko rokova niti maltretiranja sa rečnicima, jer vaš tekst je u rukama profesionalca. Kao diplomirani profesor engleskog jezika i master engleske književnosti, Ana se godinama bavi prevođenjem sa srpskog na engleski i engleskog na srpski jezik.

Prevodi tekstove različitih dužina, stilova, tema, bilo da su u pitanju časopisi i književna dela, ili stručnija literatura iz oblasti psihologije i sociologije.

Cena usluge prevođenja zavisi od težine teksta, oblasti kojom se bavi, broja strana i vremenskog roka isporuke. Prevođenje se vrši na bazi prevodilačke strane kao osnove (1800 karaktera sa razmacima), sa cenama od 3-9e po strani, u zavisnosti od gore navedenih faktora.

Za više informacija pišite na contact@anamarkov.com