Radionica o pisanju

Ispričaj svoju
priču

Nauči kako da reči rade za,
a ne protiv tebe i zašto je
svako od nas pisac

Po ceni od 60€

Prijavi se

Razbij blokade

Za koga je ovaj kurs?

Ako voliš pisanje, ali ga se užasno plašiš, ili ako ga ne voliš, ali ti je potrebno, ovo je odlična prilika da naučiš o pisanju, probiješ blokade i saznaš kako da reči rade za tebe. Za ovu radionicu ti ne treba predznanje, niko te neće osuđivati niti ti davati ocene.

Pokazaću ti da pisanje nije bauk.

Za koga ova radionica nije?

Nije za vas koji redovno pišete, radite i stvarate. Radionica se bavi rešavanjem problema na koje nailazimo u procesu pisanja, tako da, ako problema nema, nema ni potrebe da dolazite na ovu radionicu.

Korisno, a zabavno

Šta ćeš naučiti?

Fokus na tebi

Šta dobijaš?

Prijavi se

Ocene polaznika

Šta o ovom kursu kažu drugi?

"Najbolja radionica o pisanju na kojoj sam bila kod nas."
- Jovana Miljanović, preduzetnik i edukator


"Ana ima odličan flow, filološki izglancan. Radionica je korisna, zanimljiva i drago mi je da je nisam propustila. Dobila sam puno dobrih saveta i podrške da se pokrenem u kreiranju sadržaja."
- Marija Yamasaki, diplomirani japanolog i edukator


"Radionica "Ispričaj svoju priču" je originalna i dobro organizovana. Istovremeno zabavna, konkretna i praktično usmerena. Ana je demistifikovala proces pisanja, provela nas kroz sve njegove faze i dala nam alate i trikove kako možemo da se borimo protiv blokada i samosabotaže.

Kao dodatnu vrednost bih izdvojila personalizovani kreativni domaći zadatak posle kog se dobija povratna informacija, analiza i preporuka za dalji rad. Radionica, dakle, stvarno pomaže da ispričaš svoju priču."
- Dragana Vasilijević, profesor jezika, prevodilac, edukator


"Ako voliš ili koristiš pisanje i želiš da unaprediš svoje znanje, obavezno idi na Aninu radionicu o pisanju.

Naučićeš mnogo korisnih metoda za poboljšanje tehnike pisanja i pritom dobijaš besplatno e-book i konsultacije posle radionice."
- Deana Malek , pravnik i bookstagramer

Rad na sebi

Novembarska radionica održaće se u nedelju 24.11. od 11-16h u Beogradu.
Broj polaznika je ograničen.

Radionica se održava u Nemanjinoj 36

Cena je 60€ ili 7000 dinara. Pun iznos se uplaćuje pre radionice kao forma rezervacije mesta. U ovu cenu uračunati su svi materijali, priručnik radionice i priručnik o pisanju e-booka, kao i konsultacije i bonusi.

Kako da se prijavim?

Upiši svoje podatke u formu ispod i pošalji prijavu. U najbržem mogućem roku, na mejl ćeš dobiti potvrdu o prijavi i dalje informacije.Vaš predavač

Ko sam ja?

Ja sam Ana, pisac, bloger, master engleskog jezika sa dubokim uverenjem da pisanje nije samo za "pisce". Bavim se pisanjem o pisanju, na blogu i Instagramu, a trenutno pišem i svoju prvu knjigu. U proteklih 10 godina radila sam kao copywriter, akademski pisac, urednik, kolumnista, bloger, prevodilac, dizajner po potrebi i još mnogo toga (po potrebi), a od ove godine u Beogradu držim radionice na kojima pomažem ljudima da ispričaju svoje priče i nauče da koriste reči za sebe i svoj biznis.

Imaš pitanje?

Pošalji mi mejl ili me kontaktiraj preko društvenih mreža i rešavam sve nedoumice