ONLAJN KURS


ZALJUBI SE
U PISANJE

Kurs za apsolutne početnike, ali i početnike sa iskustvom
koji 20 puta počinju, samo nikako da završe.

PORUČI KURS

Promo cena 39€ do kraja Februara

Redovna cena 59€

„Jao, blago tebi, ja ne znam da pišem.“

„Nemam ja vremena za pisanje.“

„Mislim da imam kreativnu blokadu.“

„Ne znam odakle da počnem.“

„Počnem, samo me uvek nešto spreči da završim.“

Ove i slične rečenice slušam celog života, a još češće kako sam počela da držim radionice o pisanju u Beogradu. Zato sam odlučila da kreiram kurs za sve one pisce početnike koji se prepoznaju u pomenutim rečenicama, za koje je pisanje bauk, a koji žele da idu napred.

Realnost je da pisanje nije samo za pisce, i da svako može da nauči kako da ispriča priču.

Kupovinom kursa dobijaš:

* Kurs je podeljen u nekoliko delova i neće vam sve lekcije biti odmah dostupne, već ćete ih dobijati u razmacima od nekoliko dana kako bih vas dodatno podstakla da radite sve vežbe i polako napredujete kroz informacije i zadatke. Nije poenta da ga samo preslušate i ništa ne napišete.

PORUČI KURS

Istina je da vas niko ne može naučiti pisanju jer se pisanje, kao i vezivanje pertli, sviranje klavira i jahanje konja uči vežbom. Ali, znači imati nekoga ko će stajati uz tebe dok učiš. Ja sam tu da vas usmerim, motivišem, da objasnim, odgovorim, dam primere, demistifikujem, pogazim izgovore i pokažem vam sve načine na koje možete da radite, da napredujete i pišete.

Ovaj kurs je za tebe ako se plašiš da počneš, ako veruješ u kreativnu blokadu i misliš da ti nedostaje inspiracije. Za tebe je ako misliš da tvoja priča ne bi imala vrednost ili ako se plašiš osude i kritike, neuspeha... Ako te koči strah. Ili možda ne znaš kako da rasporediš ideje, postaviš jasan cilj teksta, ili kako da odlučiš da je gotov i spreman za svet. Ovaj kurs je baš za tebe ako govoriš svima kako nemaš vremena za pisanje, a silno bi želela ili nađeš vreme da pišeš ali ti fali kritika, podrška, povratna informacija. A možda si od onih ljudi koji misle da nisu dovoljno dobri, a nikada nisu probali... Tebe posebno čekam ☺

Razlozi zašto da ne kupiš ovaj kurs:

I možda sada čitaš sve ovo i misliš se kako je ipak bolje držati se dobrog starog nepisanja. Jer ako ne pišeš, ne možeš da uspeš, ali ne možeš ni da ne uspeš... Pobeda, iako malo šuplja, ipak je pobeda.

Ali ako želiš da prestaneš da varaš sebe, probiješ blokade i saznaš kako da počneš i u stvari nešto završiš, ovo je prilika da to učiniš uz podršku, svojim tempom. Na putu ćeš sresti čudovišta i probleme, ali ćeš isto tako postati svestan svojih moći, razbiti predrasude o pisanju i videćeš da čak i kada napišeš „lošu“ rečenicu, nije kraj sveta.

U svakom slučaju, moraš da napraviš prvi korak kako bi stigao do cilja.Ko sam ja?

Ćao ljudi, ja sam Ana. Ako vam je ovo prvi susret sa mnom, kazaću vam da sam ja pisac, bloger, prevodilac, dizajner po potrebi, i još mnogo toga (po potrebi). Bavim se pisanjem o pisanju, na blogu i Instagramu, a trenutno pišem i svoju prvu pravu knjigu. U Beogradu držim radionice na kojima pomažem ljudima da ispričaju svoje priče i nauče da koriste reči za sebe i svoj biznis.