Rad 1 na 1

Niko ne zna tvoju priču bolje od tebe!
Pomoći ću ti da je ispričaš.

Svake nedelje dobijem mejl vrste „Ana, koliko košta da mi napišeš About stranu za sajt?“ I svake nedelje ja ljudima pokušavam da objasnim da je mnogo bolje da uštede novac i sami napišu svoju About stranu jer ja nikada neću znati njihovu priču i misiju kao što je oni poznaju. Onda kada odustanem od objašnjavanja, ja im uzmem pare i napišem šta su tražili.

Ali više ne.

„Ispričaj svoju priču“ nije lako pamtljiva fraza koju bacam naokolo jer zvuči i izgleda dobro na banerima. Koristim je jer verujem da baš svako od nas može da ispriča ono što želi - nekima je samo potrebno malo pomoći na putu do cilja.

Tako je nastao program „Sa Anom na 1“ za ljude koji žele ali misle da ne mogu.

Za koga je ovaj princip rada?

Za koga nije?

Kako radimo?

Ovo je individualni onlajn princip rada. Postoji mogućnost komunikacije preko Skajpa, Vibera, Zoom-a, ili onlajn učionice. Svaki “čas” traje sat vremena i možeš uzeti jedan ili više, u zavisnosti od onoga što ti je potrebno. Nakon što mi pošalješ mejl, ja ti odgovaram na sva pitanja, šaljem dalje informacije i upitnik sa pitanjima koja moraš odgovoriti kako bih se ja što bolje pripremila i najbolje moguće iskoristila tih sat vremena. Preko mejla se takođe dogovaramo oko tačnog vremena i datuma rada.

Šta dobijaš?

Iako ja pripremam svaki čas, ti diktiraš tempo rada i ono o čemu razgovaramo. Ovo nije jednostrana komunikacija, već vreme tokom kog zajedno, kroz pitanja, odgovore, vežbe i pisanje, dolazimo do rešenja problema.

Cena sata je 40 evra i plaća se pred svaki čas.

Kontakt

Ukoliko želiš da radiš sa mnom, pošalji mi mejl na contact@anamarkov.com sa naslovom RAD 1 NA 1, pa ćemo početi odatle.