E-Book

Kako napisati E-Book koji se prodaje

Saznaj zašto je E-Book
pravi proizvod za tebe!

Poruči priručnik

Po ceni od 20€

Priručnik za pisanje

Za koga je ovaj E-Book?


Ovaj priručnik je za tebe ako:

Korisno i zabavno

Šta dobijaš kupovinom priručnika?

Dobijaš sve potrebne informacije kako da napišeš i prodaš e-book, sa konkretnim savetima i gomilom ideja za pisanje marketing strategija, usavršavanje indentiteta tvog brenda i sve to u predivnom dizajnu (koji i sama možeš da napraviš).

Dobijaš inspiraciju, podršku, nekoga da te drži za ruku i kaže „Da, možeš!“ i „Ne, nije nemoguće!“

Poruči svoj primerak

Fokus na tebi

Šta ćeš naučiti iz E-Booka?

Nisi sigurna?

I dalje nisi uverena u vrednost ovog E-Booka i pitaš se da li je za tebe?

Ako već duže vreme razmišljaš o kreiranju digitalnog proizvoda, imaš brend i autoritet ali i dalje sumnjaš u sebe i vrednost znanja koje poseduješ. Ako želiš da pomogneš drugima? Ako si pokušala sama i pomislila kako je teško, ili nemoguće bez pomoći profesionalaca i velikih ulaganja. Ako te je strah od onog „a šta kada napišem“ sprečio da uopšte pokušaš - Ovaj priručnik je za tebe.

Želiš da saznaš kako da napišeš E-Book koji se prodaje?

Poruči priručnik

Ko sam ja?

Ćao ljudi, ja sam Ana. Ako vam je ovo prvi susret sa mnom, kazaću vam da sam ja pisac, bloger, prevodilac, dizajner po potrebi, i još mnogo toga (po potrebi). Bavim se pisanjem o pisanju, na blogu i Instagramu, a trenutno pišem i svoju prvu pravu knjigu. U Beogradu držim radionice na kojima pomažem ljudima da ispričaju svoje priče i nauče da koriste reči za sebe i svoj biznis.