Online kurs

UPOZNAJ CANVU

Unapredi svoj biznis profesionalnim dizajn rešenjima uz najobimniji Canva kurs kod nas

  • kreiraj vizuelni sadržaj
  • privuci pažnju
  • uštedi novac

Po ceni od 77€

Canva preview

Zašto Canva?

Onlajn svet je primarno vizuelan svet, i društvene mreže diktiraju izgled sadržaja. Canva je najbolja besplatna opcija za kreiranje profesionalnih dizajn rešenja za sve formate. Želiš da tvoj brend ima prepoznatljiv identitet, uvek, i na svakoj platformi. Zato većina edukatora, preduzetnika, blogera, koriste Canvu.

Kurs je za

PREDUZETNIKE

FREELANCERE

SOCIAL MEDIA MENADŽERE

CONTENT KREATORE

INFLUENSERE

BLOGERE

VIRTUELNE ASISTENTE

I SVE OSTALE

Kupovinom kursa dobijaš

  • preko 10h video tutorijala podeljenih u 20 lekcija
  • upoznavanje sa platformom i svim njenim elementima (za početnike) i unapređenje znanja (za napredne korisnike)
  • vodič za kreiranje Brand style guide-a, Instagram carousela i storija, covera za društvene mreže, e-booka, prezentacija...
  • dizajn savete za bolje brendiranje i prodaju
  • neograničen pristup svim postojećim i budućim materijalima

O kursu su rekli:

"Ovaj kurs je nešto toliko fenomenalno, da ja nemam reči!! Oduvek tragam za učenjima koje mogu vizuelno da vidim i zapamtim, a ovo je jedno od takvih učenja. Ovde je nemoguće ne osetiti posvećenost i pravu ljubav prema onome o čemu se priča. Stvarno svaka čast!"

- Jovana Slavković, nutricionista iza profila @nutricionista.jovana

"Kurs o Canvi kida. Realno za onu količinu sadržaja treba da bude veća cena - toliko je savršen. Kurs kida, razbija, razvaljuje, grmi, šest jezika govori, dominira."

- Dragana Vasilijević, filolog i edukator iza profila @sadraganomnakafi

"Kurs je fenomenalan i ja sam prezadovoljna. Sve je detaljno, jasno, dovoljno opširno da pokriješ sve bitne stvari a opet ni u jednom momentu mi nije bilo dosadno. Šta više, vrlo zanimljivo. Sem toga, po meni ovo je mnogo više od kursa Canve. Tu je još brdo korisnih informacija, saveta, caka vezanih za marketing i online poslove."

- Biljana Višković, Virtuelni asistent

"Koristim Canvu već neko vreme i mislila sam da nema puno toga što mogu naučiti, ali nisam bila u pravu. Odlična struktura kursa, divno, precizno, zanimljivo objašnjeno, sa puno korisnih saveta i za već postojeće korisnike. Baš je pravi Anin stil koji volim i na Instagramu."

- Sanja Maletić, social media manager

Stvarno upoznaj Canvu

Od svih programa i platformi koje koristim u onlajn radu, Canva se pokazala kao najkompletnija i najisplativija od svih. Zato sam i kreirala kurs - da ljudi koji žele profesionalne vizuale, uz uštedu novca, mogu da unaprede svoje onlajn prisustvo na najjednostavniji, najzanimljiviji i najpraktičniji način. Ako želiš da stvarno upoznaš Canvu, bilo da si početnik ili redovan korisnik, ovo je kurs za tebe.

Ko sam ja da govorim na ovu temu?

Ja sam samo htela da pišem. Zato sam 2017. nakon godina raznovrsnih poslova, poslića, volontiranja, onlajn angažmana, pokrenula svoj sajt i aktivno počela sa radom na Internetu. Ubrzo sam shvatila da "pisati onlajn" zahteva mnogo više od samo pisanja - na scenu stupa Canva. Lažem, prvo je bilo 17 drugih proizvoda i platformi i muke, dok nisam naišla na Canvu. Dve godine sam radila za sebe, kreirala vizuale, postove, priručnike, i učila o vizualnom storytelling-u koji je neophodan u digitalnom svetu. Prošle godine sam to znanje približila i drugima, želeći da im olakšam makar jedan aspekat onlajn rada. Tako je nastao kurs "Upoznaj Canvu".


Ako želiš da pročitaš više o meni, klikni ovde.

Za moje tekstove poseti sajt anamarkov.com

Ukoliko imaš pitanja, piši mi na Instagram ili na mejl contact@anamarkov.com