SVI ZNAMO DA JE INTERNET DOM
VIZUELNOG SADRŽAJA.

ALI, ZNAMO LI SVI KAKO DA KREIRAMO
TAKAV SADRŽAJ?

Ako želiš da privučeš pažnju, predstaviš svoj brend na profesionalan način i uz to uštediš novac, ovaj kurs je za tebe.

ONLAJN KURS

UPOZNAJ CANVU

Sa preko 10h zanimljivog video sadržaja, omogućiće ti baš to.

Prijavi se na kurs

Zašto baš Canva?

Zar ne bi bilo sjajno da postoji besplatna onlajn dizajn platforma, napravljena po meri korisnika? I kada bi nudila desetine formata (Instagram story, post, Fejsbuk reklama, Youtube cover, pozivnica za svadbu, A4 dokument, infografik...) sa stotinama unapred pripremljenih templejta? I uz to, sa hiljadama slika, oblika, i elemenata na raspolaganju, koji samo čekaju da ih učiniš svojim i ispričaš svoju onlajn priču?

MOŽDA ZVUČI PREVIŠE DOBRO DA BI BILO ISTINITO, ALI TAKVA PLATFORMA POSTOJI I ZOVE SE CANVA.

Nju koristi veliki broj blogera, digitalnih preduzetnika i influensera, ako ne žele/mogu da plate grafičkog dizajnera. Zato je Canva najbolje i najjeftinije rešenje za sve nas ne-profesionalne dizajnere.

Zašto baš ovaj kurs?

Zato što je najobimniji kurs ovog tipa na srpskom jeziku, napravljen da pomogne, pojasni i poduči. Godine rada u Canvi i onlajn rada na svom brendu, sajtu, društvenim mrežama, stavila sam u preko 10 sati video tutorijala koji će zadovoljiti sve potrebe početnika, ali pomoći i dugogodišnjim korisnicima. Ako imaš pitanje, moj kurs sigurno ima odgovor.

BEZ KOMPLIKOVANIH REČI, ZAVLAČENJA I NAŠIROKIH OBJAŠNJENJA - JASNO, PRECIZNO I PRAKTIČNO.

Da li ti je potrebno znanje grafičkog dizajnera i dosta novčanih ulaganja? Kazaću ne. Mislim da svako može da uradi dovoljno za svoje potrebe. To neće biti jednako radu profesionalca sa dugogodišnjim iskustvom, ali tebi je retko to i potrebno (naročito na početku gde nemaš puno novca na raspolaganju). U Canvi uvek možeš da izabereš i premium opciju koja nudi još više alata nego besplatna, ali ja sam svoj priručnik o pisanju e-booka dizajnirala u Canvi za nula dinara, i prodala preko 200 primeraka. Ako imaš dobru poruku i ideju, Canva će ti biti omiljeni pomagač u širenju priče.

Šta ćeš naučiti na onlajn kursu UPOZNAJ CANVU?

Ovaj kurs je za preduzetnike, freelancere, social media menadžere, content kreatore, influensere, blogere, virtuelne asistente i sve ostale.

O KURSU SU REKLI:

Ako se i dalje pitaš da li je ovaj kurs za tebe:

JESTE

  • ako želiš da unaprediš svoj brend, onlajn posao
  • ako radiš na društvenim mrežama
  • ako razumeš koliko je važno i vizuelno pričanje priča

NIJE

  • ako nisi spreman da učiš nove veštine i ovladaš alatima koji će ti pomoći da napreduješ
  • ako ćeš pre unajmiti nekoga nego zasukati rukave

ONLAJN KURS UPOZNAJ CANVU
KOŠTAĆE TE 77 EVRA

ALI VREDEĆE TI MNOGO VIŠE.

Popuni prijavu ispod i od mene očekuj dalje instrukcije za uplatu u najkraćem roku.
Često postavljana pitanja:

Zašto je kurs onlajn?

- Kurs sam postavila onlajn jer je tako dostupan svuda i uvek. Takođe, mislim da se rad na ovakvoj platformi najbolje uči ponavljanjem i vežbom i nema mi smisla da to bude uživo radionica - mnogo je korisnije pokazati sve što je dostupno na primerima koje možete iznova i iznova gledati.

Koliko dugo imam pristup kursu?

- Kurs je tvoj, teorijski, zauvek. Sve dok je mog sajta, kurs će postojati, tako da možeš da ga pogledaš sada, a možeš i za 4 meseca, a i da mu se vratiš nakon godinu dana ako nešto zaboraviš.

Da li mogu da download-ujem kurs na svoj kompjuter?

- Kurs nije dostupan za download, prvo, jer tako štitim svoj proizvod, a na drugom mestu jer ceo kurs zauzima preko 10 gigabajta prostora i ne bi bilo poente skidati ga na neki uređaj.

Šta ako postoji nešto što mene zanima a nisi pomenula u kursu?

- Stvarno se nadam da ako postoji nešto što želite da uradite a nisam pomenula, da ćete mi napisati mejl ili poruku i reći šta je u pitanju. Ja ću onda pokušati da i takav tutorijal dodam u sledeći update kursa. Canva stvarno ima previše opcija i trudim se uvek da lekcije budu oko nečega što najviše ljudi koristi.

Da li je kurs dostupan odmah?

- Čim mi pošaljete dokaz o uplati, dobijate login podatke za pristup kursu na mom sajtu, i to je to.

Ko sam ja da govorim na ovu temu?

Ja sam samo htela da pišem. Zato sam 2017. nakon godina raznovrsnih poslova, poslića, volontiranja, onlajn angažmana, pokrenula svoj sajt i aktivno počela sa radom na internetu. Ubrzo sam shvatila da "pisati onlajn" zahteva mnogo više od samo pisanja - na scenu stupa Canva. Lažem, prvo je bilo 17 drugih proizvoda i platformi i muke, dok nisam naišla na Canvu. Dve godine sam radila za sebe, kreirala vizuale, postove, priručnike, i učila o vizualnom storytelling-u koji je neophodan u digitalnom svetu. Prošle godine sam to znanje približila i drugima, želeći da im olakšam makar jedan aspekat onlajn rada. Tako je nastao kurs "Upoznaj Canvu".


Ako želiš da pročitaš više o meni, klikni ovde.
Za moje tekstove poseti sajt anamarkov.com
Ukoliko imaš pitanja, piši mi na Instagram ili na mejl contact@anamarkov.com