fbpx

About

Znaš kad sedneš za laptop pred otvoren Word dokument, bez trunke inspiracije, blokadom i nula želje da budeš tu, a kamoli da počneš pisanje? Ja pomažem ljudima kao što si ti da počnu, nastave i završe svoje priče, pitcheve, projekte.

Zdravo, ja sam Ana.

Radim mnogo toga, ali pisanje je ono u čemu sam najbolja. Ovaj blog je tu za tebe koja tražiš, razmišljaš ali ne pokušavaš, želiš ali veruješ da ne možeš, koristiš „talenat“ umesto reči „praksa“, i volela bi da ispričaš svoju priču. Obećavam, ne moraš biti ni Tolstoj, ni T.S. Eliot jer pisanje nije samo za „pisce“.

Imaš proizvod koji ne znaš kako da prodaš? Pokrećeš biznis, ali teško ti je da ga staviš u par rečenica? Život je prepun magičnih događaja, putovanja, znanja koja žudiš da podeliš, ali plašiš se pisane reči, ne znaš kako da počneš, kako da napišeš naslov, a kamoli zaključak? Tu sam da pomognem.

Svaki tekst na ovom blogu nastao je iz godina profesionalnog i ličnog iskustva.

Pet godina sam se bavila studiranjem Engleskog jezika, i završavanjem Mastera i danas stečena znanja koristim u poslu prevodioca. Po završetku studija, mučila sam muku sa motivacijom, ali onda sam našla način da kreiram svoju motivaciju. Sa decenijom putnog iskustva, pokrenula me je ideja pisanja travel bloga. Taj blog se menjao, evoluirao, a ja menjala identitet zajedno sa njim dok nisam našla pravi. Shvatila sam da su građanje onlajn identiteta i promena koju proces nosi sa sobom sastavni deo čitavog onlajn biznis iskustva. Danas iz putovanja crpim magiju, o njima savetujem druge, a travel blogging je i dalje važna tema u mojim tekstovima.

Pišeš caption za sliku na instagramu, ili opis novog jelovnika u restoranu, bila sam tu. Od prodavanja kozmetike, preko promovisanja dečijih igraonica, do suvoparnih akademskih priča i pričica, bila, iskusila, pokupila, pa želim da podelim sa tobom. Želim da ti pomognem, ali i da te osnažim (jer sve ovo možeš i sama). Ali ako baš veruješ da ne možeš, ili jednostavno nećeš, angažuj profesionalca.

Znaš onu malenu štreberku što je svaki pismeni zadatak čitala prva, pisala po četiri teksta za mesečno izdanje školskih novina i od svake avanture pravila dramu punu uspona i padova? Ja sam ona.

Ukoliko pisanje za tebe nije posao, već kreativni outlet, pišeš jer u tome uživaš, ili sanjaš svoj prvi roman, pišeš priče, aforizme, viceve ili dnevnik, a treba ti pomoć, piši mi na contact@anamarkov.com. Ja trenutno pišem svoju prvu pravu knjigu, pa znam kako ti je.

Poseti moju Facebook stranicu, ili prati Instagram gde svakog dana delim savete za pisanje i pričam kratke priče. Ako te zanima saradnja, piši mi na mejl.

Spremna za istraživanje sajta?

Ako želiš da počneš sa magijom, klikni ovde. Ako više voliš tips and facts, počni ovde.

Hugs for all,

Ana